Cum s-a nascut Blumii si de ce suntem diferiti

Totul a inceput cu o zi de nastere. Cautam un cadou, ma uitam dupa ceva diferit, un aranjament personalizat,cu plante sau flori, ceva care sa iti atraga privirea din prima si sa spui: " Asta e!" Un cadou care sa-ti spuna o poveste, sa te inspire si sa iti transmita emotie!!!


  Am reusit la acel moment, la o florarie impreuna cu o doamna draguta,  sa pregatim un aranjament cu cateva plante, cu niste mici pitici de ceramica, pietricele si nisip colorat, ca intr-o mica scena de basm...  Nu a fost exact ce imi imaginam, dar la acel moment am gasit doar online pe un site din afara tarii ceva WOW. Din acel moment,  mi s-a facut un click si mi-am dat seama ce imi doresc sa fac! Sa pot face povesti in diferite creatii, sa transmit energie deosebita, sa creez povesti care sa bucure pe cei din jur.
 

Primii pasi

  Au urmat cursuri de design floral in Bucuresti si la Cluj, workshopuri cu profesori romani si cu profesori straini si lucrurile au inceput sa se lege. Blumii a aparut fizic, in 2015: primul eveniment, prima colaborare mare cu un restaurant si proiecte mici care ma dezvoltau treptat. Atelierul s-a nascut acasa si in urmatorii doi ani a inceput sa creasca, fiind nevoie de un spatiu mai mare si dedicat, asa ca in 2017, ne-am  mutat si asa a aparut Atelierul Blumii pe Soseaua Straulesti.
 

Cum este Blumii astazi

  Ca atunci cand mergem la salon, la o cafenea sau la un restaurant preferat, mergem pentru atmosfera, pentru oamenii de acolo si bineinteles pentru serviciile pe care le ofera... La noi este esential acest lucru, este o afacere de familie. Avem un motanel, Felix, care ne bucura pe noi si pe clientii nostri el completand atmosfera foarte primitoare cu care te intampina Blumii.

Ne place sa sarbatorim momentele frumoase ale florariei cu clientii nostri, de aceea, suntem foarte implicati in crearea buchetului sau cadoului perfect pentru tine. O mare bucurie pentru noi este sa stim ca aducem implinire sufleteasca clientilor si ne place sa ascultam povestea fiecaruia astfel reusind sa te cunostem si sa putem crea ceva diferit, unic si personalizat.

Pentru orice ocazie crezi ca te putem ajuta prin serviciile noastre, da-ne un semn, un mesaj sau un telefon si noi, la Blumii, suntem pregatiti sa venim in ajutorul tau!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!