Recunostinta

Recunostinta

Recunostinta! 

Cand iti incepi saptamana si dimineata cu un client care brusc iti aduce aminte ca e minunat ce facem la noi in atelier!

Eram putin plecata sa mi iau o cafea, ma suna un numar necunoscut.:

O voce de copil:  ma intreaba in cat timp as putea ajunge la florarie. In cateva minute eram acolo si vad un baietel pe o bicicleta. Ma intreaba politicos daca poate lasa bicicleta in fata, langa usa. 

Apoi a vrut sa stie cat este un fir de trandafir rosu si pe urma mi a zis ca vrea un buchet de 7 trandafiri pentru ziua mamei lui. Cat timp am pregatit buchetul am aflat ca sta la 2-3 km de noi si ca a mai fost la noi si a luat un buchet cu lalele albe si ca i-a placut mult si a venit acum special pana la noi pe bicicleta! S-a impiedicat de o planta si si-a cerut scuze, imediat s-a aplecat sa o ridice si mi-a spus ca de obicei e foarte atent la lucruri!

Mi-a multumit frumos si ne-am urat o zi buna!

Minunat m-am simtit si ma bucura sa vad ca inca sunt multi care apreciaza sensibilitatea, atentia fata de ce e in jur si educatia. In concluzie, un baiat in varsta de 10-12 ani, venit din proprie initiativa sa ii cumpere flori mamei, foarte politicos, atent si a stiut sa aprecieze ce e frumos!❀️🌸✨

M-a uns pe suflet si am vrut sa impartasesc si cu voi aceasta experienta minunata! πŸ₯°

Multumesc pentru tot! πŸ™βœ¨

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!